Skip to content
Toggle Navigation
POČETNA
MENU
NEDELJNI MENU
O NAMA
VINSKA KARTA
KONTAKT
ZAPOŠLJAVAMO
Menu
Zoran Buntic
2023-11-21T12:46:11+00:00
HLADNA PREDJELA
SIR S VRHNJEM I POGAČICE
Svježi kravlji sir, domaće vrhnje, pečena paprika, ukiseljene rotkvice, vlasac
SALATA OD HOBOTNICE I VARIJACIJE MASLINE
Hobotnica, dehidrirane masline, spužva od masline, marinirani plod kapara, salatice, kvasina
JADRANSKA RIBA S MANDARINOM I BUČOM
Carpaccio bijele ribe, ukiseljena buča, gel od mandarine, paljena mandarina, maslinovo ulje Chiavalon
TATAR BIFTEK
Biftek, marinirana gorušica, hrskavi paški sir, prepeličji žumanjak, emulzija vlasca, tučeni maslac
TERINA OD PATKE SA DUNJOM I BRIOCHE
Pačja prsa, foie gras, chutney od dunje, tostirani brioche, kiselo povrće, pačji umak, ledeno grožđe
JUHE
BOGATA RIBLJA JUHA
Bijela riba, kozice, mrkva, krumpir, celer
BISTRA GOVEĐA JUHA
Domaći rezanci, mrkva, govedina
KREM JUHA OD BUČE
Gnudi od mente, bučino ulje, tostirane bučine sjemenke
TOPLA PREDJELA
DOMAĆI ZAGORSKI ŠTRUKLI
Fermentirani kravlji sir, domaće vrhnje, hrskave mrvice, paljeni maslac
JANJETINA I GRAŠAK
Ragu od janjetine, krema od kravljeg sira Veli Jože i palente, mladi grašak, prah paljenih borovih iglica
RIŽOTO OD ŠKAMPA I VRGANJA
Carnaroli odležana riža, jadranski škamp, emulzija od škampa, dashi od vrganja,krema od kestena
RAVIOLI SA ZECOM I CRNIM TRUBAMA
Ravioli punjeni zecom i šumskim gljivama, umak od hrena, hrskavi kelj, pesto od crnih truba, nar
JAKOBOVE KAPICE I VRGANJI
Jakobove kapice, hollandaise s vrganjima, džem od limuna i kapara, riblji čvarci i crumble od paškog sira
GLAVNA JELA
FILE JADRANSKE RIBE
Jadranska riba, krema od karamelizirane mrkve, sotirano povrće
LIČKA TELETINA
Teleći kotlet, lički škripavac, špinat, rajčica, umak od vina i češnjaka, pohani krumpir
ZAGREBAČKI S PIREOM I SALATA OD CIKLE
Teleća rolada sa sirom i šunkom, pire krumpir, krema od limuna, miješane salatice, emulzija od tartar umaka, varijacija cikle
ROMB I CVJETAČA
File romba, paljena cvjetača, umak od začinskog bilja i mlaćenice, ikra od pastrve, ulje od peršina
BALTAZAR KLASICI
HLADNA PLATA BALTAZAR / ZA JEDNU OSOBU
Dalmatinski pršut, domaća salama, kulen, paški sir, masline, kiselo povrće
BIJELA RIBA 1 KG (ŽAR, KUHANA, PEĆNICA)
JADRANSKE LIGNJE 1 KG (ŽAR, PRŽENE)
JADRANSKI ŠKAMPI EKSTRA KLASA 1 KG
JADRANSKI ŠKAMPI 1KG (TARTAR, BUZARA, ŽAR)
BALTAZAR JANJEĆA PLJESKAVICA
BALTAZAR JUNEĆA PLJESKAVICA
JANJEĆI KOTLETI
TELEĆI FRENCH RACK
STEAKS
JUNEĆI BIFTEK
mokro zrenje , Hrvatska, 250 g
RIB-EYE
mokro zrenje minimalno 21 dan, Hrvatska, 300 g
BLACK ANGUS RIB-EYE
mokro zrenje, SAD, 100 g
WAGYU RIB EYE
mokro zrenje, Japan 100 g
DRY AGE STEAK
suho zrenje, minimalno 60 dana, 100g
PRILOZI
HRSKAVI KRUMPIR, VLASAC, VRHNJE, AROMATIZIRANA SOL
POVRĆE NA ŽARU, HRSKAVI LUK, ZAČINSKO BILJE, GEL OD MOŠTA
DNEVNI IZBOR
SALATA
DNEVNI IZBOR SVJEŽIH SALATA
DESERTI
BALTAZAR MEĐIMURSKA GIBANICA
Biskvit od oraha, krema od pečene jabuke, krema od sira i oraha, hrskavi mak, hrskave kore
ČOKOLADNA TORTA S LJEŠNJAKOM I MANDARINOM
Čokolada Valrhona Guanaja 70%, tostirani lješnjak, krema od mandarine
ŠLJIVA, BADEM I BIJELA ČOKOLADA
Krema od šljiva, consommé od šljiva, crumble od badema, krema karamelizirane bijele čokolade, đumbir
DNEVNI IZBOR
Page load link
Go to Top