Marinirane kozice, mousse od kozica, fregola sarda, marinirani koromač i naranča, salatice, hrskavi krutoni u maslacu, dresing od naranče i maslinovog ulja
JUHE
BOGATA RIBLJA JUHA
Bijela riba, kozice, mrkva, krumpir, celer
BISTRA GOVEĐA JUHA
Domaći rezanci, mrkva, govedina
JUHA OD DIVLJIH ŠPAROGA I ŠPINATA
Divlje šparoge, gnudi od skute, grisin od čvaraka
TOPLA PREDJELA
DOMAĆI ZAGORSKI ŠTRUKLI
Fermentirani kravlji sir, domaće vrhnje, hrskave mrvice, paljeni maslac
JANJETINA I GRAŠAK
Ragu od janjetine, krema od kravljeg sira Veli Jože i palente, mladi grašak, prah paljenih borovih iglica
RIŽOTO OD ŠKAMPA
Carnaroli odležana riža, jadranski škamp, divlje šparoge, emulzija od škampa
RAVIOLI SA ZECOM I MEDVJEĐIM LUKOM
Ravioli punjeni zecom i šumskim gljivama, umak od hrena, tostirani lješnjak, hrskavi kelj, pesto od medvjeđeg luka
JAKOBOVE KAPICE I DIVLJE ŠPAROGE
Jakobove kapice, hollandaise s divljim šparogama, džem od limuna i kapara, riblji čvarci i crumble od paškog sira
GLAVNA JELA
FILE JADRANSKE RIBE
Jadranska riba, krema od karamelizirane mrkve, sotirano povrće
LIČKA TELETINA
Teleći kotlet, lički škripavac, špinat, rajčica, umak od vina i češnjaka, pohani krumpir
ZAGREBAČKI I “RIZI BIZI“
Teleća rolada sa sirom i šunkom, ragu od celera i graška, krema od limuna, miješane salatice, emulzija od tartar umaka