HLADNA PREDJELA

SIR I VRHNJE

Svježi kravlji sir, domaće vrhnje, pečena paprika, ukiseljene rotkvice, vlasac

SALATA OD HOBOTNICE

Hobotnica, dehidrirane masline, marinirani plod kapara, salatice, kvasina

CARPACCIO OD SVJEŽE JADRANSKE RIBE

Bijela riba, ukiseljena buča, emulzija od buče, krema od limuna, crveni papar

TATAR BIFTEK

Biftek, marinirana gorušica, hrskavi paški sir, prepeličji žumanjak, maslac

HLADNI ODOJAK I HREN

Sporo pečeni odojak, umak od hrena i jabuke, prah od oraha i mažurana

JUHE

BOGATA RIBLJA JUHA

Bijela riba, kozice, škampi, mrkva, krumpir

BISTRA GOVEĐA JUHA

Domaći rezanci, mrkva, govedina

JUHA DANA

TOPLA PREDJELA

DOMAĆI ZAGORSKI ŠTRUKLI

Fermentirani kravlji sir, domaće vrhnje, hrskave mrvice, paljeni maslac

JANJEĆI RAGU

Ragu od janjetine, krema od paškog sira i palente, korabica, paljeni bor

RIŽOTO OD ŠKAMPA

Carnaroli odležana riža, jadranski škamp, bisque od škampa, emulzija od škampa

PIKANTNI RAVIOLI S PATKOM

Ravioli punjeni patkom i sirom, umak od šumskih gljiva, tostirani pinjoli, hrskavi kelj

BAKALAR

Pržene okruglice bakalara i tamne pive, krema od celera, emulzija peršina i češnjaka

GLAVNA JELA

FILE JADRANSKE TUNE

File jadranske tune, krumpir sa mediteranskim pestom i sezamom, mladi špinat s narančom

FILE JADRANSKE RIBE

Jadranska riba, krema od karamelizirane mrkve, sotirano povrće, riblji umak

LIČKA TELETINA

Teleći kotlet, lički škripavac, špinat, rajčica, umak od vina i češnjaka, pohani krumpir

JUNEĆA KOLJENICA

Glazirana juneća koljenica, duxelles od gljiva, krema od šljiva i crnog češnjaka, ukiseljeno povrće

BALTAZAR KLASICI

HLADNA PLATA BALTAZAR / ZA JEDNU OSOBU

Dalmatinski pršut, domaća salama, kulen, paški sir, masline, kiselo povrće

BIJELA RIBA 1 KG (ŽAR, KUHANA, PEĆNICA)

JADRANSKE LIGNJE 1 KG (ŽAR, PRŽENE)

JADRANSKI ŠKAMPI EKSTRA KLASA 1 KG

JADRANSKI ŠKAMPI 1KG (TARTAR, BUZARA, ŽAR)

BALTAZAR JANJEĆA PLJESKAVICA

BALTAZAR JUNEĆA PLJESKAVICA

VRAT CRNE SLAVONSKE SVINJE

JANJEĆI KOTLETI

TELEĆI FRENCH RACK

STEAKS

JUNEĆI BIFTEK

mokro zrenje , Hrvatska, 250 g

RIB-EYE

mokro zrenje minimalno 21 dan, Hrvatska, 300 g

BLACK ANGUS RIB-EYE

mokro zrenje, SAD, 100 g

WAGYU RIB EYE

mokro zrenje, Japan 100 g

DRY AGE STEAK

suho zrenje, minimalno 60 dana, 100g

PRILOZI

HRSKAVI KRUMPIR, VLASAC, VRHNJE, AROMATIZIRANA SOL

POVRĆE NA ŽARU, HRSKAVI LUK, ZAČINSKO BILJE, GEL OD MOŠTA

DNEVNI IZBOR

SALATA

DNEVNI IZBOR SVJEŽIH SALATA

DESERTI

LIMUN I SIR S KARAMELIZIRANIM JABUKAMA

Krema od sira i limuna, karamelizirane jabuke s tonkom, prhko tijesto, crni limun

MOUSSE OD ČOKOLADE I NARANČE

Mousse od čokolade, krema od naranče, žele od naranče, karamelizirani bademi

DNEVNI IZBOR