Skip to content
Toggle Navigation
POČETNA
MENU
NEDELJNI MENU
O NAMA
VINSKA KARTA
KONTAKT
ZAPOŠLJAVAMO
Menu
zacccc@gmail.com
2023-01-16T18:04:59+00:00
HLADNA PREDJELA
SIR I VRHNJE
Svježi kravlji sir, domaće vrhnje, pečena paprika, ukiseljene rotkvice, vlasac
SALATA OD HOBOTNICE
Hobotnica, dehidrirane masline, marinirani plod kapara, salatice, kvasina
CARPACCIO OD SVJEŽE JADRANSKE RIBE
Bijela riba, ukiseljena buča, emulzija od buče, krema od limuna, crveni papar
TATAR BIFTEK
Biftek, marinirana gorušica, hrskavi paški sir, prepeličji žumanjak, maslac
HLADNI ODOJAK I HREN
Sporo pečeni odojak, umak od hrena i jabuke, prah od oraha i mažurana
JUHE
BOGATA RIBLJA JUHA
Bijela riba, kozice, škampi, mrkva, krumpir
BISTRA GOVEĐA JUHA
Domaći rezanci, mrkva, govedina
JUHA DANA
TOPLA PREDJELA
DOMAĆI ZAGORSKI ŠTRUKLI
Fermentirani kravlji sir, domaće vrhnje, hrskave mrvice, paljeni maslac
JANJEĆI RAGU
Ragu od janjetine, krema od paškog sira i palente, korabica, paljeni bor
RIŽOTO OD ŠKAMPA
Carnaroli odležana riža, jadranski škamp, bisque od škampa, emulzija od škampa
PIKANTNI RAVIOLI S PATKOM
Ravioli punjeni patkom i sirom, umak od šumskih gljiva, tostirani pinjoli, hrskavi kelj
BAKALAR
Pržene okruglice bakalara i tamne pive, krema od celera, emulzija peršina i češnjaka
GLAVNA JELA
FILE JADRANSKE TUNE
File jadranske tune, krumpir sa mediteranskim pestom i sezamom, mladi špinat s narančom
FILE JADRANSKE RIBE
Jadranska riba, krema od karamelizirane mrkve, sotirano povrće, riblji umak
LIČKA TELETINA
Teleći kotlet, lički škripavac, špinat, rajčica, umak od vina i češnjaka, pohani krumpir
JUNEĆA KOLJENICA
Glazirana juneća koljenica, duxelles od gljiva, krema od šljiva i crnog češnjaka, ukiseljeno povrće
BALTAZAR KLASICI
HLADNA PLATA BALTAZAR / ZA JEDNU OSOBU
Dalmatinski pršut, domaća salama, kulen, paški sir, masline, kiselo povrće
BIJELA RIBA 1 KG (ŽAR, KUHANA, PEĆNICA)
JADRANSKE LIGNJE 1 KG (ŽAR, PRŽENE)
JADRANSKI ŠKAMPI EKSTRA KLASA 1 KG
JADRANSKI ŠKAMPI 1KG (TARTAR, BUZARA, ŽAR)
BALTAZAR JANJEĆA PLJESKAVICA
BALTAZAR JUNEĆA PLJESKAVICA
VRAT CRNE SLAVONSKE SVINJE
JANJEĆI KOTLETI
TELEĆI FRENCH RACK
STEAKS
JUNEĆI BIFTEK
mokro zrenje , Hrvatska, 250 g
RIB-EYE
mokro zrenje minimalno 21 dan, Hrvatska, 300 g
BLACK ANGUS RIB-EYE
mokro zrenje, SAD, 100 g
WAGYU RIB EYE
mokro zrenje, Japan 100 g
DRY AGE STEAK
suho zrenje, minimalno 60 dana, 100g
PRILOZI
HRSKAVI KRUMPIR, VLASAC, VRHNJE, AROMATIZIRANA SOL
POVRĆE NA ŽARU, HRSKAVI LUK, ZAČINSKO BILJE, GEL OD MOŠTA
DNEVNI IZBOR
SALATA
DNEVNI IZBOR SVJEŽIH SALATA
DESERTI
LIMUN I SIR S KARAMELIZIRANIM JABUKAMA
Krema od sira i limuna, karamelizirane jabuke s tonkom, prhko tijesto, crni limun
MOUSSE OD ČOKOLADE I NARANČE
Mousse od čokolade, krema od naranče, žele od naranče, karamelizirani bademi
DNEVNI IZBOR
Page load link
Go to Top