Animacija

za unikatan doživljaj

Visok sam 58mm i službeno sam najmanji chef na svijetu! Radim u najprestižnijim restoranima diljem svijeta:

Kina, Dubai, Rusija, Japan, Korea, Francuska, Španjolska, a sada i na prostorima Adriatic regije. Pozovite me da kuham i na vašim stolovima pred gostima čije oduševljenje nećete moći ne primijetiti!

Imamo pet različitih jela, od predjela, glavnog jela do deserta, prevozeći vas iz snježnog krajolika do tropskog otoka, sve dok sjedimo za vašim stolom.

Iskustvo je garantirano zabavno, a gledanje našeg malog kuhara projiciranog na vaš stol stvara nezaboravan večernji izlazak!

realizirano u suradnji sa

Utiliter X

34
56
33

Rezervirajte svoje iskustvo već danas

* Radi velikoga interesa molimo da na vrijeme rezervirajte svoj Le Petit Chef doživljaj koristeći formu za rezervacije ili pozivom na 01 4 666 999.

* Zbog specifičnosti animacije i posluživanja hrane na isti, time-table limit je obavezan na stolu na kojem se odvija animacija.

* Molimo naglasiti broj osoba pri rezervaciji (minimalni broj osoba je 2, a maksimalni broj osoba je 6 za animirani doživljaj). Preporučamo 6 osoba.

* Za vrijeme trajanja animacije molimo pratiti upute našega osoblja kako biste na najbolji mogući način iskusili ovo potpuno novo gastronomsko iskustvo!